Редактор: e-mail: Кадър: БТВДаниел Митов от ГЕРБ нападна словесно служебния министър на

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВДаниел Митов от ГЕРБ нападна словесно служебния министър на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Методите на сатрапа Бойко Рашков са болшевишки, познати от путинова Русия

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Даниел Митов от ГЕРБ атакува словесно служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за акциите против пазаруването на гласове от последните дни.

" Рашков с болшевишките си способи прекалява. Връщат се времена, в които някой в случай че е знае по какъв начин е изглеждал 9 септември, може да го види. Така се работи в путинова Русия. По време на акция, на опозиционна партия нейни симпатизанти биват бити, затваряни. Арестуват ги. Вчера домоуправител със лист го задържали за 4 часа в районното и го пуснали по-късно като разбрали, че е домоуправител ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Рашков и акциите служат за заслон, с цел да могат другите партии да купуват гласове. Атакува се ГЕРБ, с цел да могат в това нреме другите партии да купуват гласове.

В момента Министерство на вътрешните работи под управлението на Рашков по болшевишки и по путински нарушава закона. Опорочиха изборите с тези репресии. Не може по гестаповски и кагебейски да го вършат. Арестите по време на Цветанов ги помня и това беше груба неточност. ГЕРБ е претърпял голяма еволюция от този момент. Борисов сподели, че тогава са създали неточност. ГЕРБ от този момент е натрупал доста опит и престиж. Каквито и неточности да е правил Цветанов, това не може да бъде опрощение на сатрапа Бойко Рашков ", разяснява още той.

Митов разкри още, че " ще пристигна миг, в който ще питаме Демократична България от кое място имат толкоз пари за акцията ". По думите му, промяна в правораздаването сигурно би трябвало да има.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР